Alla inlägg den 5 november 2016

Av Shelley-Ann Thörnqvist - 5 november 2016 18:35

www.metro.se tycker Alexandra Davidsson, generalsekreterare på ideella föreningen Medveten konsumtion att det är positivt att folk intresserar sig för second hand.Människor blir allt mer medvetna och vill köpa produkter som är bättre för miljön, men också för dem i produktionen. Att man gynnas ekonomiskt är såklart också ett plus, säger hon och tror att intresset för bebiskläder kan ha med det ökade medvetandet om kemikalierna att göra. – Om man köper kläder second hand har kemikalierna tvättats ut och man utsätter inte barnet för så stor fara. Jag tror att det är ett ökat medvetande vad som är bra för oss och vår hälsa. En annan aspekt är ju också att barnkläder är dyrt och barnet snabbt växer ur dem.

Av Shelley-Ann Thörnqvist - 5 november 2016 18:26

Från matlagning till att tjäna lite extra pengar jag läste det här på www.metro.se - att "enligt en undersökning från Tradera har svensken i genomsnitt fyra kartonger prylar och kläder hemma som inte används. Värdet uppgår i genomsnitt till 13 166 kronor. Så att köra en höstrensning kan ge lite klirr i kassan om man säljer vidare det man inte längre använder.På Blocket är intresset för nytt på fötterna stort. De klädesplagg som flest söker på nu under hösten på Blocket är skor. Av allt som säljs på Tradera är det kvinnokläder, följt av barnkläder som säljs mest.

Av Shelley-Ann Thörnqvist - 5 november 2016 18:10

www.msn.se  kan man läsa att "2675 svenska singlar medverkade i undersökningen och fick svara på frågan "Vilken hobby av följande är mest sexig?". Trenden var tydlig. 

Överlägset sexigast ansågs matlagning vara, med 31 procent av rösterna. Tätt efter återfinns Sport och träning med 27 procent av rösterna. Minst sexigt ansågs Datorer och teknik vara. Bara 3 procent menade att de tyckte det var den sexigaste hobbyn.

För kvinnor hamnade matlagning överlägset överst. För män ansågs sport och träning dock vara lika attraktivt."

Matlagning alltså då kan nog chokladtillverkning inkluderas tycker jag :) Från och med nu ska jag bloggar mer om mat I promise hehe :)

Ovido - Quiz & Flashcards