Alla inlägg den 29 januari 2013

Av Shelley-Ann Thörnqvist - 29 januari 2013 13:06

När jag läste på universitetet var vi ett gäng chokladälskare som brukade diskutera olika choklad särskilt efter att ha pluggat en hel natt. Det var chokladen som höll oss igång. Vi tränade rätt så mycket också på den tiden, simning, löpning, karate, cykling, fjällvandring,mm. Vi hade alltid en chokladkaka med på en fjällvandring, vår nödproviant. Vi brukade hitta rätt många vilsna vandrare på den tiden som dessutom var rätt dåligt utrustade för e fjällvandringstur. Det var inte ofta vi behövde använda nödprovianten, så den åt vi på vägen ner efter en lång vandringstur!Mums!


Vårt chokladätandet förenade oss och ledde till många diskutioner. Varför startar inte du en egen chokladklubb där man provsmakar och diskuterar och betygsätta för att komma fram till favoriterna?

Av Shelley-Ann Thörnqvist - 29 januari 2013 12:55

Hej på er!


Jag fick en fråga av en läsare om vart jag får min inspiration ifrån.


Jag måste bara säga att jag har nog varit väldigt priveligerat att ha haft så fantastiska människor i min omgivning. För några år sedan arbetade jag med en underbar kvinna som var väldigt creativ på så många sätt. Hon kunde väva, sy, sticka, virka,baka, hon simmade på badhuset ett par morgnarna varje vecka och hon cyklade till jobbet och hon kunde göra praliner, när hon inte tränade inför ett lopp. Hon överraskade oss en gång på jobbet med 12 olika sorters praliner. Va underbart vackra de var! På vägen hem handlade jag de ingredienser hon hade sagt jag skulle göra och min familj fick sina första hemgjorda praliner! Sedan dess har intresset bara växt och växt. När inspirationen flödar kan ingenting stå i vägen!

Ovido - Quiz & Flashcards